POČETNA  /  PODRŠKA /  PITANJA I ODGOVORI (FAQ)

PITANJA I ODGOVORI (FAQ)


Budite spremni prepoznati budućnost

[ ČESTO POSTAVLJANA PITANJA I NAŠI ODGOVORI ]

Web i FTP (10) Baze podataka (3) Scripting (12) E-mail (8) Plaćanje i računi (3) Razno (6)

E-mail (8)

 

 • Mogu li koristiti POP3 pristup e-mail-u?
  Da, POP3 pristup e-mail-u je omogućen i primarni je način korištenja e-mail-a. Preporučamo korištenje e-mail klijenta Microsoft Outlook ili Mozilla Thunderbird.
 • Mogu li koristiti IMAP pristup e-mail-u?
  Da, IMAP pristup e-mail-u je omogućen. Jednostavno koristite iste postavke kao i za vaš POP3 račun, ali odaberite IMAP opciju u vašem e-mail klijentu. Preporučamo korištenje e-mail klijenta Microsoft Outlook ili Mozilla Thunderbird.
 • Postoji li alternativni port za korištenje SMTP servera?
  Neki ISP-ovi blokiraju standardni SMTP port 25, što znači da nije moguće pristupiti našim SMTP serverima. U tom slučaju možete koristiti alternativni SMTP port 543.
 • Imate li Webmail?
  Da, Webmail je dostupan u svim našim hosting paketima i preporuka je da ga koristite kao alternativni način pregleda i slanja e-mail poruka (kad ste kod kuće, na putu, odmoru i sl.).
 • Da li na vašim serverima postoji antispam/antivirus zaštita?
  Da, svi naši e-mail serveri imaju uključenu antispam i antivirus zaštitu. No bez obzira što je zaštita uključena, preporuka je da na svom računalu koristite neki antivirus program.
 • Kako mogu automatski brisati sve SPAM e-mail poruke?
  SPAM filteri na e-mail serverima prepoznaju SPAM e-mail poruke i kao takve ih označavaju s tagom [SPAM] u subjektu e-mail poruke. Kako SPAM filteri nisu 100% pouzdani ne želimo automatski brisati valjane e-mail poruke koje su označene kao SPAM. Ako ipak želite postaviti automatsko brisanje SPAM e-mail poruka (nije preporučeno za poslovne korisnike), onda to možete napraviti postavljanjem novog pravila u SmarterMail Webmail-u:
  Logirajte se na SmarterMail Webmail (http://mail.vasadomena.com) > kliknite na ''Settings'' > ''My Content Filtering'' > klik na '' Add New Filter'' i slijedite dalje upute za automatsko brisanje svih e-mail poruka koje u subjektu započinju sa [SPAM].
 • Koliko e-mail adresa i aliasa imam na raspolaganju?
  Na raspolaganju imate neograničen broj e-mail adresa i aliasa.
 • Mogu li korisnici sami mijenjati svoju lozinku za e-mail?
  Da. Korisnici mogu samostalno mijenjati svoje lozinke za e-mail račune u Helm Control Panel-u.

 

 

Gradimo pouzdana i dugotrajna partnerstva - kontaktirajte nas već danas...   ❯ ❯ ❯